Запалил се е търговският център СтройТракт в Балашиха близо до Москва.

...
Запалил се е търговският център СтройТракт в Балашиха близо до Москва.
Коментари Харесай

Мощен пожар в мол край Москва! Заснеха го на ВИДЕО

Запалил се е търговският център " СтройТракт " в Балашиха покрай Москва. Потушаването на огъня лиши няколко часа на пожарникарите. Участвали са над 100 души, 35 единици техника и хеликоптер Ми-8 на Министерството на изключителните обстановки.

Мощният пожар в мола е сниман на видео. Огънят бързо се е популяризирал по таваните. Разследващите оповестиха, че всички гости са били изведени неотложно. Автоматичните системи за пожарогасене и предизвестие са работили обикновено.

При евакуацията е потърпевш охранител, който се е отровил с въглероден оксид. Няма опасност за живота му, удостовери началникът на Главното ръководство на Министерството на изключителните обстановки на Руската федерация за Московска област Сергей Полетикин.

По предварителни данни комерсиалният център се е запалил заради електрическо късо съединяване, зародило поради проливния дъжд в Москва.

Следственият комитет на Русия проверява аргументите за пожара. Образувано е наказателно дело.

Към момента работата по потушаването на пожара продължава.

Всеруският съюз на застрахователите към този момент е пресметнал вредите от пожара в търговски център СтройТракт. Може да доближат 1 милиард рубли.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР